Vi Expanderar Vårt Sortiment Med KNAUS Husbilar!

Nyheter - 20 november 2023

Malmgren Bil i Munkedal Expanderar Sitt Sortiment med KNAUS Husbilar!

– Malmgren Bil är stolta att meddela att de nu inkluderar KNAUS husbilar i sitt breda utbud av fordon. Genom detta partnerskap strävar Malmgren Bil efter att erbjuda sina kunder ännu fler valmöjligheter och högkvalitativa alternativ inom husbilskategorin.

KNAUS, känt för sin innovativa design och pålitliga prestanda, kommer att komplettera Malmgren Bils nuvarande utbud perfekt. Genom att addera KNAUS husbilar stärker Malmgren Bil sitt åtagande att erbjuda kunderna enastående fordon och en oslagbar köpupplevelse.

”Vi är entusiastiska över att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att utforska världen med KNAUS husbilar. Detta samarbete återspeglar vårt åtagande att alltid erbjuda högkvalitativa fordon som passar olika behov och livsstilar”

Kunderna kommer att ha möjlighet att uppleva KNAUS husbilarnas bekvämlighet och toppmodern teknik direkt hos Malmgren Bil i Munkedal. Detta partnerskap markerar en spännande fas för båda företagen och skapar möjligheter för äventyrsentusiaster att upptäcka världen med stil och komfort.

Hitta till oss

Öppettider

Bilförsäljningen
Vardagar 08-18
Lördagar 10-13
Övriga dagar & tider går att tidsboka, Kontakta oss!
Måndagar-Fredagar 07.00-16.00
Frukost stängt 09.00-09.20
Lunch stängt 12.30-13.10